• Nóż japoński do filetowania 21cm Bunmei Wysokowęglowy

Symbol: 1804210

Wysokowęglowy nóż japoński do filetowania 21cm

Brak towaru
365.00
Wpisz swój e-mail
Opinie
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Cena przesyłki 0
Kurier (Pobranie) 0
Odbiór osobisty 0
Paczkomaty InPost 12
Poczta Polska 15
Poczta Polska (Pobranie) 20
Kurier 35
Dostępność Brak towaru
Zostaw telefon

Nóż kuchenny do porcjowania 21cm ze stali wysokowęglowej z dodatkiem molibdenu i wanadu o twardości ostrza 56-57 HRC, odpornej na rdzę. Rękojeść została wykonana drewna magnoliowego które nie ślizga się w dłoni.

Idealnie się nadaje do plastrowania surowej ryby lub mięsa jednym cięciem, bez przyciskania noża. Wydając tak duże pieniądze jesteśmy pewni, że będziesz zadowolony ze swojego zakupu noża Bunmei.

Zalety:

  • Materiał: wysokowęglowa stal nierdzewna, molibden i wanad
  • Wygodna rękojeść z drewna magnoliowego, która nie ślizga się w dłoni
  • Ostrość noży Bunmei jest o wiele dłuzsza niż w metalowch odpowiednikach
  • Twardość ostrza - 56-57 HRC

Informacje o produkcie:

  • Producent: Nagomi
  • Kolekcja: Bunmei
  • Kolor: srebrny
  • Wyprodukowane w Japonii
  • Zmywarka: Nie zaleca się
  • Waga noża Bunmei: 122 g
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci