• Nóż japoński do filetowania 30cm Bunmei Wysokowęglowy

Symbol: 1804300L

Wysokowęglowy nóż japoński do filetowania 30cm

599.00
szt. Do przechowalni
Opinie
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Cena przesyłki 0
Kurier (Pobranie) 0
Odbiór osobisty 0
Paczkomaty InPost 12
Poczta Polska 15
Poczta Polska (Pobranie) 20
Kurier 35
Dostępność Mało

Zamówienie telefoniczne: 579855350

Zostaw telefon

Nóż kuchenny do porcjowania 30cm ze stali wysokowęglowej z dodatkiem molibdenu i wanadu o twardości ostrza 56-57 HRC, odpornej na rdzę. Rękojeść została wykonana drewna magnoliowego które nie ślizga się w dłoni.

Idealnie się nadaje do plastrowania surowej ryby lub mięsa jednym cięciem, bez przyciskania noża. Kupując nóż Bunmei inwestujesz na lata. Nóż przeznaczony dla użytkowników leworęcznych.

Zalety:

  • Materiał: wysokowęglowa stal nierdzewna, molibden i wanad
  • Wygodna rękojeść z drewna magnoliowego, która nie ślizga się w dłoni
  • Ostrość noży Bunmei jest o wiele dłuzsza niż w metalowch odpowiednikach
  • Twardość ostrza - 56-57 HRC

Informacje o produkcie:

  • Producent: Nagomi
  • Kolekcja: Bunmei
  • Kolor: srebrny
  • Wyprodukowane w Japonii
  • Zmywarka: Nie zaleca się
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci