
-
-
Koszyk jest pustySuma 0
-
Nóż japoński do filetowania 30cm Bunmei Wysokowęglowy


599.00
Opinie | |
Wysyłka w ciągu | 24 godziny |
Cena przesyłki | 0 |
Dostępność |
Mało
|
Kod kreskowy | |
EAN |
Zamówienie telefoniczne: 579855350
Zostaw telefon |
Nóż kuchenny do porcjowania 30cm ze stali wysokowęglowej z dodatkiem molibdenu i wanadu o twardości ostrza 56-57 HRC, odpornej na rdzę. Rękojeść została wykonana drewna magnoliowego które nie ślizga się w dłoni.
Idealnie się nadaje do plastrowania surowej ryby lub mięsa jednym cięciem, bez przyciskania noża. Kupując nóż Bunmei inwestujesz na lata. Nóż przeznaczony dla użytkowników leworęcznych.
Zalety:
- Materiał: wysokowęglowa stal nierdzewna, molibden i wanad
- Wygodna rękojeść z drewna magnoliowego, która nie ślizga się w dłoni
- Ostrość noży Bunmei jest o wiele dłuzsza niż w metalowch odpowiednikach
- Twardość ostrza - 56-57 HRC
Informacje o produkcie:
- Producent: Nagomi
- Kolekcja: Bunmei
- Kolor: srebrny
- Wyprodukowane w Japonii
- Zmywarka: Nie zaleca się
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
- Producenci